VIKTIGE TIPS/RÅD FOR Å HA SUNN OG VAKKER HUD!

  1. Å rense huden hver dag, morgen og kveld, med riktig rens som passer din hudtype er det viktigste basisen for å ha en ren, fin og vakker hud. Vi renser huden på morgenen siden huden vår gjør sin største oppgave om natten. Den skiller ut avfallsstoffer kl.02:00 etter midnatt. Vi renser huden på kvelden for å fjerne forurensninger, svette, overproduksjon av talg/rense tette porer og fjerne sminke. En god rens skal være såpefri slik at den ikke tørker ut huden.
  2. Bruk peeling/skrubb 2 ganger i uken for å effektivt fjerne døde hudceller med hydrafacial, åpne porene, gjøre slik at cellefornyelsen går raskere slik at huden tar inn, og jobber bedre med produktene som vi bruker i vår daglige hudpleierutine.
  3. Gå jevnlig til hudbehandling skinbooster hos din hudterapeut. Profesjonelle hudterapeuter er fagfolk som har utdanning, og derfor kjenner de godt til hudens oppbygning. De behandler din hud etter dens behov slik at du oppnår ett godt Hydra facial: exfoliering av døde hudcellerog riktig resultat. Du blir mer motivert og får en god balanse i hudbarrieren som varer.
  4. Kjøp riktige produkter hos hudterapeuter som er fagfolk og som bruker god tid, analyserer din hud og gir deg riktig råd og veiledning slik at du bruker produkter som passer til din hudtype eller ditt problem!
  5. Bruk solfaktor hele året uavhengig av været! Om våren og sommeren skal du bruke høy faktor, mens om høsten og vinteren skal du bruke middels til lav faktor. Vi kan få UV-skader selv om det er overskyet vær. Ved å beskytte huden unngår du å få skader som pigmenter/hudforandringer, rynker og høyere risiko for hudkreft.
  6. Unngå solarium! Risikoen for å få hudkreft øker allerede ved kun å ta solarium en gang. I tillegg får du også lettere rynker. Direkte soling på ansiktet bør også unngås når solen er på sitt sterkeste i mellom kl 12:00 og 15:00.
  7. Unngå dehydrering av huden din uansett årstid. Det er viktig å smøre huden utvendig ved å bruke riktige produkter som balanserer hudens fuktighet ved å drikke nok med vann! Drikk ca. 8 glass vann daglig. Tørr og sensitiv hud er ikke en hudtype, det er en hudtilstand som blant annet kommer som en følge av at huden blir dehydrert.
  8. Ha en sunn livsstil ved å trene og spise sunt. Når vi svetter får vi ut en del urenheter/talg og avfallsstoffer gjennom huden vår og blodsirkulasjonen går opp. Som et resultat av dette får vi bedre tilførsel av næring og oksygen til huden vår. Når vi spiser sunt gir vi huden vår nok, og riktige vitaminer og mineraler. Dette er viktige byggesteiner for huden som blant annet antioksidanter og c-vitaminer.
  9. Ansiktsgymnastikk eller muskeløvelser styrker muskler i ansiktet og øker blodsirkulasjonen, hjelper mot linjer, rynker og hengende hud.
  10. Unngå røyking, alkohol og stress som er etter uforsiktig soling de største grunnene som kan gi oss en dårlig hud med tiden.

Sunn Hud Er Vakker Hud! ⭐