Restylane skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hva er Skinbooster

Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Skinbooster restylane konsultasjon

Konsultasjon (Restylane skinbooster). Du er hjertelig velkommen til å bestille en konsultasjon som vil være gratis for deg som kunde. Vi vil sammen komme frem til hva du ønsker å forbedre og hvilken behandling som vil være aktuell for at du skal bli den beste utgaven av deg selv (20 min)

Behandling:

Behandlingstid: 45 min

Kontakt oss (tlf: 21 90 2002) for timebestilling og priser

Medisinske skinbooster behandlinger utføres av vår autoriserte injeksjonspesialist/sykepleier, Christine (med over 15 års erfaring)

Faq skinbooster

Hva er skinboosters?

Ordet «skinbooster» ble først antydet av et kjent laboratorium innen deres utvalg av Restylane-produkter. Det er en referanse for hyaluronsyre. Det er nå et generisk begrep som beskriver en familie ansiktsestetiske medisinbehandlinger som bruker stoffets fuktighetsgivende egenskaper.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i vevene til alle levende organismer. Hyaluronsyre har det spesielle ved å beholde fuktighetsgivende effekt. Det hjelper med å opprettholde elastisiteten i huden og bindevevet og dens flerdimensjonale organisering.

Mennesket produserer og ødelegger hver dag omtrent 5 gram hyaluronsyre for vevsfornyelse. Med aldring bremser produksjonen av hyaluronsyre av kroppen, huden blir mindre hydrert og mister sin elastisitet og fasthet.

Hva er forskjellen mellom hyaluronsyre og skinbooster?

Hvis hyaluronsyre er den viktigste forbindelsen med skinboosters, er de likevel distinkte behandlinger av «klassiske» injeksjoner av hyaluronsyre. Disse to behandlingene svarer faktisk ikke på de samme indikasjonene.

Det skal være kjent at det er flere typer hyaluronsyre avhengig av dens tetthet. Dette kalles hyaluronsyre mer eller mindre tverrbundet. I visse typer av

hyaluronsyreinjeksjon, brukes en sterkt tverrbundet løsning for å oppnå en maksimal «volumerende» effekt. Dette gjelder spesielt injeksjoner for å lubbe leppene eller fremheve visse ansiktsvolumer (for eksempel kinnben).

Hva er indikasjonene på skinboosters?

En behandling basert på skinboosters oppfyller mange indikasjoner og gjør det mulig å oppnå resultater på alle hudtyper, enten de er mer eller mindre modne.

På ung hud (før 40 år): huden har fortsatt bare noen få rynker, men den begynner å miste tonen og elastisiteten. På denne hudtypen hjelper hudboosters å forhindre slapp hud og bremse utseendet på rynker ved å gi huden fuktighet og tone. De er også med på å gi en ny utstråling til hudfargen og forhindrer utseendet på rynker og fine linjer.

På moden hud (etter 45 – 50 år): injeksjoner av skinbooster forhindrer aldring av huden ved å forbedre hudens kvalitet, fasthet og tekstur. De hjelper til med å redusere rynker ved å repulse huden (noen ganger assosierer hudboosters med fyllingsinjeksjoner).

Generelt: skinbooster:

  • Forbedre dybden i huden
  • Gjør huden mer elastisk og fastere
  • Jevn huden
  • Forbedrer strukturen i huden («rynkende» effekt på dekollen eller kinnene)
  • Avgrens kornet i huden
  • Gjør huden mer strålende
  • Langsom hud aldring og slapp hud
  • Forsink utseendet til de første rynkene
  • Redusere effekten av photoaging
  • Fyller eksisterende rynker

Hvilken hudbooster brukes?

Siden begrepet skinbooster er en generisk, er det forskjellige produkter i denne familien. Mer enn effektiviteten deres, må vi vurdere hvordan hvert produkt kan svare på forskjellige indikasjoner. Før du gir injeksjoner, vil en «ansiktsdiagnostisk» konsultasjon med enheter for å evaluere aldring av huden din gjøre det mulig å bestemme en skreddersydd terapeutisk protokoll.

Er skinbooster populært?

Det er mange forskjellige hudbehandlinger som en person kan ha gjort for å forbedre utseendet, men en av de mest populære er skinbooster behandlingen. Skinbooster behandlinger bruker intense pulser av lysenergi for å stimulere kollagenproduksjonen og fornye hudfargen din. Denne typen prosedyrer har vist seg å gi en jevnere, lysere, fastere hud med et generelt mer ungdommelig utseende.

Hva som vil skje i løpet av økten

Selv om variasjoner kan observeres avhengig av produktene som er brukt, er injeksjonsprotokollen for skinboosters generelt like.

Skinboosterinjeksjoner utføres direkte på legekontoret. Etter desinfeksjon av huden i det behandlede området, injiseres produktet i dybden ved hjelp av en veldig fin nål eller en fleksibel kanyle.

Behandlingen er lite smertefull. Noen produkter inneholder også et lokalbedøvelsesmiddel (lidokain) for å eliminere smerten forårsaket av injeksjoner fullstendig.

Konsekvensene av intervensjonen er ofte veldig enkle. Injeksjoner av skinboosters innebærer ingen sosial utkast, og daglige aktiviteter kan gjenopptas ved slutten av økten.

I noen tilfeller kan det oppstå små blåmerker, men de resorberes raskt og kan lett maskeres. Lite hevelser kan også forekomme i injeksjonsområdene.

Før-etter: Resultater oppnådd av skinbooster

Hvis vi finner den samme typen resultat avhengig av produktene (dyp fuktighet, forbedret elastisitet og struktur på huden, demping av fine linjer), kan protokollen som trengs for å få dem, og holdbarheten deres variere litt avhengig av hvilke typer hudbooster som brukes, de behandlede indikasjonene og hudegenskapene til pasientene.

Det er viktig å vite at hyaluronsyre naturlig resorberer seg i kroppen. Det er også fordi det gradvis blir konsumert av kroppen at det tillater å oppnå ønsket rehydrering.

For et optimalt resultat, vanligvis 2 eller 3 økter med en måneds mellomrom, etterfulgt av vedlikeholdsinjeksjoner hver 6. til 9. måned. Merk at fordelen med Juvéderm Volite er å tillate å oppnå et betydelig resultat etter en eneste økt.

christine mesoterapi spesialist

Medisinske skinbooster behandlinger utføres av vår autoriserte injeksjonspesialist/sykepleier, Christine (med over 15 års erfaring)