Hva er hydrafacial

Hydrafacial, en unik og patentert exfoliering av døde hudceller. Ved hjelp av ny Vortex vakumteknologi etterlater den huden fullstendig ren mens den samtidig gir huden et skikkelig løft.

Vi har behandlingssenter i Oslo. Ta kontakt for behandling snarest.

“En ny generasjon behandling med fantastiske resultater!”

Hvordan fungerer Hydrafacial?

Vi vil at du skal glede deg over opplevelsen og glede deg over resultatene. Se hvordan det virker!

Hvordan hjelper hydrafacial:

 • Fjerner døde hudceller
 • Peeler huden med glycolsyre og salisylsyre
 • Vakum utrens av urenheter
 • Innslusing av antioksidanter og hyaluronsyre
 • Ingen bivirkning eller nedetid
 • Passer for alle hudtyper

Behandling #1: Hydrafacial dyprens

hydrafacial dyprens

Hva er hydrafacial dyprens

Unik dyprens som skånsomt fjerner hudormer og døde hudceller og gir en sunn og frisk hud med ny glød.

 • Gjenoppretter fuktighetsbalansen og tilfører huden antioksidanter.
 • Minsker porer, gir en jevnere glans og sunnere hudtone.
 • Umiddelbare resultater som varer
 • Ingen bivirkninger eller nedetid
 • Passer for alle hudtyper

Varighet: ca 60 min
Pris: 1750,-

Bestill time

Behandling #2: HydraFacial med anti-age serum

Hydrafacial Anti aging

Hva er HydraFacial med anti-age serum?

En unik dyprens som skånsomt fjerner hudormer og døde hudceller og gir en sunn og frisk hud med ny glød.

Inkluderer avansert anti age serum som trenger ned i huden og reduserer fine linjer og jevner tekstur.

 • Gjenoppretter fuktighetsbalansen og tilfører huden antioksidanter.
 • Minsker porer, gir en jevnere glans og sunnere hudtone.
 • Umiddelbare resultater som varer
 • Ingen bivirkninger eller nedetid
 • Passer for alle hudtyper
Anti aging serum for Hydrafacial behandling

Varighet: ca 70 min
Pris: 1950,-

Bestill time

Behandling #3: Hydrafacial med anti-pigment serum

hydrafacial anti pigment serum

Hva er anti-pigment serum?

Unik dyprens som skånsomt fjerner hudormer og døde hudceller og gir en sunn og frisk hud med ny glød.

Inkluderer avansert anti-pigment serum som trenger ned i huden og reduserer solskader/pigmentflekker og mørke flekker!

Behandlingen avsluttes med whitening anti-pigment maske.

Britenol med sine viktigste ingredienser: Bjørnebær ekstrakt (lyser/bleker)og C-vitamin(antioksidant), fremmer en jevnere og forbedret hudtone.

 • Gjenoppretter fuktighetsbalansen og tilfører huden antioksidanter.

 • Minsker porer, gir en jevnere glans og sunnere hudtone.
 • Umiddelbare resultater som varer
 • Ingen bivirkninger eller nedetid
 • Passer for alle hudtyper
Britenol-Serum--258x300

Varighet: ca 70 min
Pris: 1850,-

Bestill time

FAQ Hydrafacial

Hydrafacial definiert

Det første trinnet i en effektiv hudpleiebehandling innebærer en overflate av det øverste hudlaget. En ofte kjent prosedyre for overfladebehandling, mikrodermabrasjon, bruker mikrokrystaller til mekanisk og praktisk peeling av huden. Selv om denne metoden er veldig effektiv, kan den også være irriterende for kviser utsatt eller følsom hud.

Hvem skal bruke hydrafacial behandling?

Behandlingen kan utføres på alle hudtyper, inkludert veldig følsom hud. Det som er unikt med denne behandlingen er at den kan tilpasses for hver enkelt person. Din hudpleier i Oslo, eller andre deler av Norge, vil samarbeide med deg for å forstå dine unike hudproblemer, og vil anbefale en personlig behandling for deg. Det skal imidlertid bemerkes at HydraFacial er på den mildere siden av ansiktsbehandlingsspekteret. Klienter som krever dypere overflater kan oppnå større resultater fra mer intense behandlinger som peeling medisinske eller laserbehandlinger.

Selv om denne type behandlingr er relativt milde, er det visse hudproblemer som kronisk rosacea og alvorlig kviser som utelukker å motta behandling. Som alltid er det best å ta kontakt med oss for å diskutere tilstander eller allergier før du bestiller en behandling for behandling. HydraFacials bør også unngås av individer med kontaktallergi mot skalldyr, da det er en ingrediens som finnes i et av de primære trinnene i behandlingen.

Hvordan fungerer hydrafacial?

En grunnleggende ansiktsbehandling starter med at en vannbasert løsning sprenges på huden for å bryte opp det øverste laget av død hud. Ved hjelp av spiralsugetippen på HydraFacial-enheten fjernes de døde hudcellene og overflateavfall raskt og effektivt, noe som gir en jevnere ekstraksjonsmetode. Deretter leveres en kjemisk peel-løsning på samme måte, noe som øker rensedybden. De siste trinnene involverer den samme leveransen av behandlingsserum som er tilpasset hudens behov. Fordi alle trinnene leveres i en fuktighetsbasert, vannbasert løsning, leverer denne behandlingen en imponerende mengde forfriskning til huden sammenlignet med en mer tradisjonell behandling.

Hva vil jeg oppleve i løpet av behandlingen?

Behandlingen følger de samme trinnene i en grunnleggende medisinsk ansiktsbehandling: rensing og peeling, kjemisk peeling, ekstraksjoner og infusjon av serum. Alle de fire trinnene administreres gjennom forskjellige vedlegg på HydraFacial-enheten. Innretningen og bevegelsen av enheten øker lymfedrenasje og forbedrer sirkulasjonen i huden. Disse ikke-invasive behandlingene er smertefrie og tilbys generelt på 30, 60 og 90 minutters økter, noe som gjør dem enkle å arbeide i et hvilket som helst tidsplan.

Etter behandlingen, vil du merke umiddelbare resultater. Huden vil føles jevnere, mykere og mer hydrert som et resultat av de eksfolierende syrene og fuktighetsgivende ingrediensene som brukes. Du kan også merke en svak reduksjon i puffiness på grunn av lymfedrenasje. Bruken av næringsrike serumer kan også midlertidig fylle opp fine linjer og rynker, og redusere utseendet.

Hva er en hydrafacial behandling?

Det er en hudbehandling som bruker vann til å rense og fjerne smuss, olje, sminke, bakterier og andre urenheter fra huden. Behandlingen inkluderer også en eksfolieringsprosess ved bruk av erytromycin eller salisylsyre som hjelper til med å fjerne døde celler på overflaten av huden. Dette er milde prosedyrer som ikke krever nedetid, så de er perfekte for personer med sensitiv hud som ønsker å behandle hudfargen uten å irritere den.

Når skal jeg få et hydrafacial?

En HydraFacial er et flott alternativ for alle som ønsker en mykere, dypt hydrert hud med en rask snuoperasjon. Det anbefales generelt å motta en Hydrafacial en gang måned. Siden det ikke er noen nedetid forbundet med behandlingen, kan den administreres når som helst i løpet av året. Om du bor nære, kan du få bestille hydrafacial Oslo.

Hvor skal jeg få en hydrafacial behandling?

En HydraFacial bør administreres av en trent og lisensiert hudpleie profesjonell. Maskinen leverer en veldig kontrollert behandling, så det er lite sjanse for skade på huden. Imidlertid er det fortsatt trening for å analysere riktig hud, tilpasse behandlingen og oppdage unormale reaksjoner.

Hydrafacial behandling utføres i Oslo.

Les mer om behandlingen på www.hydrafacial.com

Bestill time