Mesoterapi – intensiv anti-aging behandling

Dette kalles mesoterapi behandling, en intensiv anti-aging behandling hvor verdifulle ingredienser tilføres direkte i huden med en sprøyte eller ”mesogun”.

Hvordan fungerer Mesoterapi?

Serumene som tilføres inneholder: hyaluronsyre. Disse næringsstoffene, i kombinasjon, med mange små stikk gir huden fuktighet og stimulerer til å produsere kollagen.

Videre inneholder de like kombinasjoner av:

  • Vitaminer A B C E

  • Mineraler
  • Aminosyrer
  • Coenzymer
  • Antioksidanter

Huden gjenvinner dermed:

  • Fuktbalanse
  • Reduksjon av rynker
  • Vitalitet
  • Glød

Mesoterapi konsultasjon

Du er hjertelig velkommen til å bestille en konsultasjon som vil være gratis for deg som kunde. Vi vil sammen komme frem til hva du ønsker å forbedre og hvilken behandling (mesoterapi) som vil være aktuell for at du skal bli den beste utgaven av deg selv (20 min)

Behandlingstid (Mesoterapi): 45 min

Mesoterapi behandling tar: ca 45 min

Hvor: Vi utfører Mesoterapi behandlinger i Oslo.

Kontakt oss (tlf: 21 90 2002) for timebestilling og priser

 

FAQ Mesoterapi

Hva er mesoterapi?

Mesoterapi er et ord fra gresk “mesos”, “middel” og terapi fra gresk terapi, “å behandle medisinsk”) er en estetisk behandling som bruker flere injeksjoner av farmasøytiske medisiner, planteekstrakter, vitaminer og andre hudingredienser for å oppnå hudforyngelse. Vi frakter produkter fra Mesoestetic®, et spansk selskap som har forskningslaboratorier og produksjonssentre i Barcelona. Selskapet har over 30 års erfaring og er et av de ledende selskapene innen utvikling av produkter for medisinsk hudbehandling.

Hvordan fungerer mesoterapi?

Avhengig av pasientens behov, kan våre terapeuter sette sammen forskjellige cocktailer med aktive ingredienser som har ulik effekt på huden.

Hyaluronsyre

Kompenserer hyaluronsyren for det naturlige tapet av hyaluronsyre i huden, og gjenoppretter dermed hudens tykkelse og gir volum? Hyaluronsyre fukter huden fra innsiden, beskytter mot tørrhet og erstatter tapt volum.

12 vitaminer (A, B, C, E, I): Stimulerer vitale cellefunksjoner

24 aminosyrer: akselererer proteinproduksjon (Elastin, kollagen)

6 koenzymes: Støtter biokjemiske reaksjoner i vevet

8 mineraler: Legger til mineraler for cellefunksjoner

NCTC 109

En revitaliserende løsning («cocktail») med vitaminer, aminosyrer, mineraler og koenzymer, blandet med hyaluronsyre

DMAE

Løsning med dimetyaminoetanol som styrker opp og fungerer med hyaluronsyre for å vitalisere huden

Kombinasjonen av tilsetningsstoffer i næringen stimulerer hudens gjenoppbygging. Dermed blir huden stimulert, gir en fin glød, rynker reduseres og fuktighetsbalansen blir gjenopprettet.

Hvilke områder kan behandles?

Alle områdene kan behandles med tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, solskader og arr. Hele kroppen kan behandles, oftest ansikt og nakke, ringe ut og hender.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen utføres med en veldig tynn nål, den gjøres med små, lette prikker i hudens overflate. Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk over hele området, som fukter og stimulerer gjenoppbygging av huden (kollagensyntese).

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten sees umiddelbart, men best 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å motta minimum 3 behandlinger, som gir en langvarig rynke-reduserende effekt i huden.

Kroppens normale aldringsprosess fortsetter, men formålet med behandlingen er å gradvis gjenopprette den.

Mesoterapi eventuelle bivirkninger

Mesoterapi regnes som en mild behandling med liten eller ingen driftsstans. Imidlertid huden kan bli litt rød og irritert umiddelbart etter behandlingen. Dette avtar etter noen timer / dager. I noen tilfeller forekommer små blåmerker.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

For best resultat anbefales 4 – 6 behandlinger med 2-4 uker mellom hver behandling.

 

christine mesoterapi spesialist

Medisinske Mesoterapi behandlinger utføres av vår autoriserte injeksjonspesialist/sykepleier, Christine (med over 15 års erfaring)