Medisinsk Fotpleie Oslo sine føtter elsker

Hjem|Medisinsk Fotpleie Oslo sine føtter elsker
Medisinsk Fotpleie Oslo sine føtter elsker2022-08-03T10:47:08+00:00
Medisinsk fotpleie Oslo

Fotpleie Basic

Denne fotbehandlingen er for de som ikke har fotsykdommer/problemer, men ønsker å friske opp føttene. Behandlingen består av:

  • Organisk urte fotbad som har desinfiserende, mykgjørende og pleiende effekt.
  • Fjerning av hard hud.
  • Klipping/retting av negler.

Behandlingstid ca 60 min

Pris: 800,-

Fotpleie Luksus

Behandlingen består av:

  • Organisk urte fotbad som har desinfiserende, mykgjørende og pleiende effekt.
  • Fjerning av hard hud.
  • Klipping/retting av negler.
  • Organisk urte/plante peel som gir fukt, næring, vitaminer, beskytter huden og aktiverer sirkulasjonen
  • Lett fotmassasje med fuktighetskrem

Behandlingstid ca 60 -70 min

Pris: 950,-

Neglelakk

Av hygieniske årsaker tilbyr vi ikke neglelakk på klinikken, men du kan ta med din egen og din terapeut vil lakke for deg. I tillegg kan du bestille ekstra tid til neglelakk.

Pris: 250,-

Hei! Jeg er Natalia.

Bestill time hos meg. Jeg kan hjelpe dine føtter med god profesjonell fotpleie.

Bestill time

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål

Påvirker overvekt føttene?2022-08-03T10:44:25+00:00

Økt kroppsmasse er direkte koblet til fotsmerter. Dette er grunnet større trykk og mer slitasje på hud og bein. Noen av de vanligste problemene for føttene forbundet med overvekt er: gikt, hyppige blemmer, nevropati, neglesopp og begrenset mobilitet.  Det er derfor viktig å følge med på føttene sin tilstand om du har overvekt.

Hva kan jeg gjøre selv for å unngå skader og plager i føttene?2022-08-03T10:43:58+00:00

For å opprettholde føttene, unngå skader og plager er det viktig å være bevisst overfor dine egne føtter. Det er lett for å overse tegn som tyder på at føttene er i faresonen for å få skader. Et godt tips er å kjenne, føle, se og klemme på føttene etter du dusjer. Da er føttene rene og myke. 

 

Bruk sko som passer føttene. Har du gått rundt i sko som ikke passer kan det oppstå gnagsår og blemmer. Klipp alltid tåneglene rett over. Unngå å klippe dem for korte og ned på sidene. 

 

Er du usikker eller vil ha en oppfrisking av føttene kan du ta en medisinsk fotpleie behandling og få en fotpleieterapaut til å se på føttene dine.

Jeg har en inngrodd negl, hva bør jeg gjøre?2022-08-03T10:43:39+00:00

Om du har en inngrodd negl er det viktig å gå til fotterapaut for å ordne dette. Inngrodde negler kan være helt smertefrie, men vil etterhvert bli verre og verre ettersom neglen gror. Dette kan føre til inflammasjon og betennelse i tåen og rundt neglen. Inngrodde negler kan behandles av fotterapaut gjennom medisinsk fotpleie med ulike neglekorrigerende produkter som for eksempel Onyfix eller Spange.

Hva er forskjellen mellom fotterapaut og en fotpleier?2022-08-03T10:43:19+00:00

Fotpleier er en ubeskyttet tittel, noe som betyr at det ikke kreves utdanning for å kunne utføre behandling av føtter. Behandlingene som en fotpleier kan gjøre er hovedsakelig kosmetiske behandlinger av fotens negler og hud. Fotpleiere kan ikke utføre behandlinger som har med sykdom å gjøre. 

 

En fotterapaut har unik kompetanse på fot og behandlinger tilknyttet hud, skjelett og negler. Fotterapauter er utdannet og spesialisert innen alle typer lidelser knyttet til fotens skjelett, muskler, hud og negler.

Når bør jeg benytte meg av medisinsk fotpleie?2022-08-03T10:42:57+00:00

Har du et fotproblem som ingrodde negler, smerter eller andre ubehageligheter på føttene bør du benytte deg av medisinsk fotpleie. Har du diabetes er du mer utsatt for plager på føttene noe som betyr at det viktig å holde dette i sjakk. Om du er usikker er det lurt å forhøre seg med lege. 

 

Medisinsk fotpleie fjerner alt av død/hard hud, liktorner og sprekker. Neglene blir stelt og sopp, psoriasis, vorter og andre hudtilstander blir behandlet. 

 

Det er viktig å forebygge og behandle føttene om det oppstår eller har oppstått problemer med føttene. Våre fotterapauter vil kartlegge dine føtter og komme med råd og føringer om videre behandling.

Hva innebærer medisinsk fotpleiebehandling?2022-08-03T10:42:26+00:00

Medisinsk fotpleie behandling er en behandling hvor føttene blir frisket opp og forbedret. Behandlingen begynner med et oppmykende bad for føttene for å løsne opp i huden og gjøre de klar for behandlingen. Hos oss Prime medical clinic har vi to behandlinger innen medisinsk fotpleie. 

 

Fotpleie Basic er en behandling for de som ikke har problemer eller fotsykdommer. Dette inkluderer et organisk urtebad, fjerning av hard hud og klipping/retting av negler. 

 

Fotpleie Luksus er samme behandling som Basic, men med en organisk urte peel som gir næring, vitaminer og fukt som beskytter huden og aktiverer sirkulasjonen. Behandlingen avsluttes med en lett fotmassasje med fuktighetskrem. 

Go to Top